Werken bij SITECH

Sitech onderdeel van PON werkt met Wierenga - De Graaf samen

SITECH Nederland BV is een succesvolle, groeiende onderneming gevestigd in Asten (Noord-Brabant). Wij leveren de meest uitgebreide productlijn op het gebied van digitalisering in de infra sector. Dankzij de toepassingen van deze uiteenlopende technologieën kunnen de mensen en machines bij onze klanten worden geholpen om kostenbesparend en concurrerend te kunnen werken.

SITECH Nederland staat voor een open en informele sfeer, waar medewerkers niet alleen worden gestimuleerd maar waar ook ruimte is voor eigen initiatieven. Wij delen als team de verantwoordelijkheid van onze opdrachten naar onze opdrachtgevers.
Teamwork is essentieel. En daar slagen wij samen goed in. Wij hebben een zeer laag personeelsverloop en een laag ziekteverzuim. Binnen onze organisatie is gebleken dat de medewerkers zich thuis voelen.

Wij zijn een onderdeel van Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven. Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Bij Pon werken bijna 13.000 mensen verspreid over 450 vestigingen in 32 landen. De grote kracht van de Pon organisatie is dat de mens centraal staat. Er heerst een no-nonsense ‘met beide benen op de grond’ cultuur. De mensen maken het verschil: zij werken met trots, voor de merken en voor Pon.

Werken bij SITECH?

Op zoek naar een uitdagende baan met carrière mogelijkheden? Bekijk het volledige aanbod online.

Naar alle vacatures
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures