TMA Talentenanalyse

TMA is een uniek instrument waarbij door middel van een interactieve methode de talenten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden van een medewerker in kaart worden gebracht. De TMA Talentenanalyse brengt 22 drijfveren en 44 talenten van mensen in kaart. En daarbij geeft het inzicht op welke werkgebieden een persoon het meest gemotiveerd en talentvol kan functioneren.

Wierenga & De Graaf is gecertificeerd TMA Professional.

Verbindt organisaties met mensen en ontwikkelt talenten en competenties door inzichten te geven in talenten, interesses, competenties en loopbaan. TMA is gebaseerd op positieve psychologie en beschikbaar voor HR en Management.

Een TMA Talentenanalyse benadert mensen positief, is niet veroordelend en biedt veel inzicht in de persoonlijkheid van mensen. De rapportages geven informatie over de talenten van mensen en is ontwikkelingsgericht geschreven. Daarnaast brengt TMA advies uit over de ideale werkomgeving, effectieve wijze van communiceren en de leer- en ontwikkelstijl.

Meer weten over de TMA methode of een TMA assessment aanvragen? Vraag vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures