Jij hebt ambities? Dan helpen wij jou vooruit!

Zit jij best lekker in je huidige baan, maar wil je meer? Haal jij nu nog voldoende energie uit je werk, maar wil je op termijn toch wat anders? Of heb jij liever nog gisteren dan vandaag een nieuwe job? Wat ook de precieze reden is dat je onze website bezoekt, blijkbaar ben je in voor iets nieuws en ben je je aan het oriënteren. Deel je ambities dan met ons. Kijken we daarna welke perfecte match jou vooruit helpt!

Bij een volgende of een nieuwe stap in je carrière ga je liever niet over één nacht ijs. De baan waar je morgen ‘ja’ tegen zegt moet je ook de komende jaren voldoende uitdaging bieden. De organisatie of onderneming waar je straks voor tekent, moet ook op langere termijn uitmunten in goed en betrokken werkgeverschap. Maar wat vind jij uitdagend? Welke eisen stel jij aan je toekomstige werkgever?

Je bent meer dan je CV

Bij Wierenga & De Graaf gaat het om jou. Om wat je kunt, om wat je wilt. Maar ook om wat je uitstraalt en hoe je in het leven staat. Daarom vinden wij het persoonlijke contact met jou heel belangrijk. Liefst in een wat informele sfeer, want we willen je vooral goed leren kennen. Dat gaat nu eenmaal wat makkelijker als je ontspannen bent. Bij ons dus geen strikvragen, instinkertjes of mind games, maar gemeende interesse in jou. Hoe meer we over en van jou weten, hoe krachtiger en veelbelovender de match die we kunnen maken.

 

Wierenga & De Graaf is het bureau voor Werving & Selectie | Loopbaanadvies in het hogere segment en voor specialistische functies. Zowel Jan Wierenga als Leo de Graaf hebben een jarenlange ervaring, opgedaan in leidinggevende en commerciële functies bij onder andere grote landelijke uitzendorganisaties. Net zoals Wierenga en De Graaf een perfecte match vormen, zo willen zij die ook tot stand brengen voor getalenteerde en ambitieuze werkzoekenden.

Wat we doen voor kandidaten

  • Werving en selectie
  • Vast, interim & detachering
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaanadvisering
  • Sollicitatietraining
  • TMA assessments (talentenanalyse, loopbaanadvies, 360 graden feedback, capaciteitenanalyse)

Hoe we samen optrekken met kandidaten

  • We willen jou persoonlijk spreken. Altijd! En meestal vaker dan een keer!
  • Jouw wensen zijn voor ons leidend. Maar we zijn wel zo eerlijk die ter discussie te stellen als wij andere of onvermoede talenten en kwaliteiten bij jou ontdekken
  • Zit je (nog) niet op het gewenste niveau, dan bieden we je persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en leiderschapsprogramma’s aan
  • Ben je (nog) zoekende, dan helpen we je de goede stappen te zetten met loopbaanadviestrajecten

Je hebt meer in je mars

De tijden dat je enkel in aanmerking kwam voor functies op basis van opleidingen en werkervaring zijn voorbij. Steeds vaker vragen werkgevers om kandidaten die ook op andere vlakken toegevoegde waarde kunnen bieden. Bijvoorbeeld als het gaat om creativiteit, als het gaat om leiderschap. Beschik je dus al over dat soort kwaliteiten of wil je daar aan werken, dan kunnen wij zomaar een hele nieuwe wereld voor je open laten gaan. In branches waar jij misschien niet aan denkt, maar waarin jij misschien meer en beter tot je recht komt. Of in functies die jij wegklikt, maar waarin jij best eens het verschil kan maken. Daarmee wordt eens met elkaar van gedachten wisselen een stuk interessanter toch?

Je moet het zelf ervaren

Of we anders zijn of dat we het anders doen, heel eerlijk gezegd vinden we dat niet zo spannend. Zolang je maar wel onze persoonlijke aanpak ervaart. Zolang je maar wel verheugd reageert als we je bellen voor een goed gesprek met een goede kop koffie of een hete kop thee. Want daar begint het in onze ogen allemaal mee, dat is dé voorwaarde voor de best denkbare match!

 

Direct een gesprek inplannen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op 058 303 13 46 of op onderstaande contactgegevens.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf:   06 129 82 112Sander Schaafsma:   06 105 49 454Samuel Korthof:   06 589 68 766Rutger Balk:   06 236 52 758

Open sollicitatie
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures