Wierenga & De Graaf

Daadkrachtig netwerkbureau met een vaste kern en dedicated netwerk. Loyale teamplayers met ondernemersbloed. Talentscouts met persoonlijke aandacht en begeleiding. Voor beloftevolle HBO+ kandidaten met ambitie. Voor vitale opdrachtgevers met visie. Met bewezen trackrecord in Noord-Nederland.

Wat ons drijft

We zijn dé specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacherings-functies op HBO+ niveau. Ons uitgangspunt is altijd een gedeeld belang en een gezamenlijke ambitie. Daarom bieden wij onze kandidaten én onze opdrachtgevers extra toegevoegde en duurzame waarde. Dat doen we met aanvullende producten en diensten op het gebied van employer & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. 

Wat we doen voor kandidaten

•    Werving en selectie
•    Vast, interim & detachering
•    Persoonlijke ontwikkeling
•    Loopbaanadvisering
•    Sollicitatietraining
•    Assessments indicatie kwaliteiten, drijfveren en intelligentie 

Hoe we samen optrekken met kandidaten

•    We willen jou persoonlijk spreken. Altijd! En meestal vaker dan één keer!
•    Jouw wensen zijn voor ons leidend. Maar we zijn wel zo eerlijk die ter discussie te stellen als wij andere of onvermoede talenten en kwaliteiten bij jou ontdekken;
•    Zit je (nog) niet op het gewenste niveau, dan bieden we je persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en leiderschapsprogramma’s aan;
•    Ben je (nog) zoekende, dan helpen we je de goede stappen te zetten met loopbaanadviestrajecten.

Zowel Jan Wierenga als Leo de Graaf hebben een jarenlange ervaring, opgedaan in leidinggevende en commerciële functies bij onder andere grote landelijke uitzendorganisaties. Net zoals Wierenga en De Graaf een perfecte match vormen, zo willen zij die ook tot stand brengen voor getalenteerde en ambitieuze werkzoekenden en organisaties. 

Jan Wierenga en Leo de Graaf zijn allebei zeer ervaren in de wereld van het werven en selecteren. We kennen de markt, de regels, we hebben een omvangrijk netwerk en we hebben de kennis en de competenties om goede gesprekken te voeren. Bovendien hebben we de passie voor het vak. En heel belangrijk, we weten ook dat het maken van perfecte matches mensenwerk is en blijft. Kandidaten en organisaties die dat willen ervaren, moeten vooral eens kennis met ons komen maken in het mooiste pand van Leeuwarden aan de Sophialaan 1. Neem voor een eerste oriënterend gesprek contact op met Leo de Graaf (06 129 821 12 / leo@wierenga-degraaf.nl ) of Jan Wierenga (06 223 367 30 / jan@wierenga-degraaf.nl ).

Hieronder vind je meer informatie over een aantal van onze opdrachtgevers met wie we mogen samenwerken.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures