Werken bij Omrin

Omrin

Werken bij Omrin betekent dat jij jouw steentje kunt bijdragen aan deze circulaire economie. Bijvoorbeeld bij inzameling en reiniging, de milieustraten, in onze high tech installatie voor nascheiding of bij de Reststoffen Energie Centrale waar we groene stroom opwekken voor 50.000 huishoudens. Of kom werken in de gloednieuwe hypermoderne Kunststoffen sorteer Installatie waar we kunststof sorteren voor  hergebruik. Om onze bijdrage te kunnen leven aan een circulaire economie en om nog slimmer om te gaan met afval hebben we mensen met allerlei talenten nodig. 

Omrin werk je samen met jouw collega’s aan het inzamelen, scheiden en (na) sorteren van het afval. Dit doen we voor meer dan 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven. Dit afval is óns goud, want het zit boordevol grondstoffen. Daarom willen wij zoveel mogelijk afval tot grondstoffen en groene energie verwerken. Dankzij de Omrin-aanpak en onze high-tech installaties zijn we één van de beste afvalverwerkers van Nederland.

Vind jij ook dat onze wereld duurzamer, schoner en eerlijker kan? En wil jij hierin graag het verschil maken? Dan nodig ik jou van harte uit om dit bij Omrin te komen doen. Met vierhonderd collega’s werken wij elke dag aan één missie, één droom: een circulaire economie zónder afval. En samen met jou halen wij alles eruit.

Werken bij Omrin?

Op zoek naar een uitdagende baan met carrière mogelijkheden? Bekijk het volledige aanbod online.

Naar alle vacatures
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures