Werken bij BVNG

Vacatures bij BVNG

Werken bij BVNG is werken bij een detacheringsbureau wat de mens op de eerste plaats zet. Dit zie je terug in onze bedrijfscultuur en bedrijfsvoering, onze persoonlijke aanpak bij klanten en onze arbeidsvoorwaarden. Jij doet ertoe!

Wij hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers verspreid over Nederland, met uitzondering van Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten en overheid-gelieerde instellingen. Doordat wij veel verschillende opdrachtgevers hebben zijn er ook veel verschillende mogelijkheden voor jou als professional. Zo kun jij aan de slag bij een opdracht die bij je past of waar je graag ervaring wilt opdoen. Welke opdracht jij gaat doen heb je zelf in de hand. Want jij hebt de regie over jouw loopbaan. Je hebt je eigen aanspreekpunt binnen BVNG met wie jij regelmatig contact hebt. Jij krijgt de aandacht die jij verdient.

Wil jij aan de slag op een van onze vestigingen als recruiter of adviseur of op ons hoofdkantoor in Groningen? We gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken welke rol het beste bij je past.

Werken bij BVNG?

Zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk het volledige aanbod online.

Naar alle vacatures
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures