Werken bij Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf, het bureau voor Werving & Selectie en Loopbaanontwikkeling in Noord-Nederland groeit hard. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Je werkt liever met mensen dan producten. Je beschikt over het inlevingsvermogen om erachter te komen wat mensen beweegt. Waar hun talenten liggen. Of waarnaar zij op zoek zijn. Daarbij ben jij een prettige gesprekspartner die mensen snel op hun gemak weet te stellen. Bovendien kun jij pitchen als de beste. Klopt, we stellen best stevige eisen aan onze nieuwe collega’s. Maar we hebben in korte tijd een prima reputatie weten op te bouwen en dat willen we graag zo houden. Dus als jij op al deze vragen volmondig ‘ja’ kan zeggen, dan ben jij misschien wel dé collega waarnaar wij op zoek zijn.

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

 • Ons uitgangspunt is altijd een gedeeld belang en een gezamenlijke ambitie
 • Loopbaanadvisering en persoonlijk- en leiderschapsontwikkeling zijn bij ons onlosmakelijk verbonden aan werving en selectie
 • Bij ons werk je intensief samen met specialisten in aangrenzende disciplines als coaching, training en arbeidsmarktcommunicatie
 • We houden van hard werken, maar ook van veel en hard lachen
 • En vooruit, we werken in één van de mooiste panden in Leeuwarden

Wierenga & De Graaf is de betrokken en inspirerende partner voor wie alles uit zijn onderneming, organisatie of carrière wil halen. We werven, selecteren en geven loopbaanadvies. We zijn sterk in arbeidsmarktcommunicatie en onboarding. We hebben een frisse kijk op HR. En met coaching en training brengen we ondernemingen, organisaties en kandidaten naar een next level. Daarbij streeft Wierenga & De Graaf altijd naar een hechte relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten, met veel ruimte voor persoonlijke interesses en humor. Ten behoeve van professionele loopbaanontwikkeling is Wierenga & De Graaf aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc.

Wij zoeken een Werving & Selectie Consultant

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op 058 303 13 46 of op onderstaande contactgegevens.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf:   06 129 82 112

Bekijk vacature

Wij zoeken een Corporate Recruiting Consultant

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op 058 303 13 46 of op onderstaande contactgegevens.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf:   06 129 82 112

Bekijk vacature
 • In vergelijking met andere bureaus gaan Wierenga & De Graaf echt voor het persoonlijke contact. Ze zetten zich voor je in en gaan oprecht voor je aan de slag. Zeker een aanrader om contact mee te gaan zoeken. Succes in jullie zoektocht.

  Alfred Yntema Avatar Alfred Yntema

  Ik heb heel prettig contact gehad met Leo en Gert-Jan. Kijken naast competenties vooral wie je bent als mens. Via hen een mooie job weten te bemachtigen. Ik kan ze aanbevelen!

  Anne Van der Meer Avatar Anne Van der Meer

  Prettige samenwerking met Leo de Graaf. Hij heeft me met woord en daad geholpen door me te introduceren bij bedrijven en de tijd te nemen om het gesprek zowel voor- als achteraf door te nemen.

  ruud van Gorp Avatar ruud van Gorp
 • Dankzij Wieringa en de Graaf een practig nieuwe baan gevonden. Prettig contact onderhouden nadat de intake door W&dG was gedaan. Ze zijn belangstellend en hebben me ook tijdens de gesprekken met mijn nieuwe werkgever geholpen en voorbereid. Zelf na de indienst treding nog gebeld of het beviel. De persoonlijke aanpak van Wieringa en de Graaf is super! Echt een aanrader.

  René Swart Avatar René Swart

  Erg fijn en leerzaam gesprek gehad. Bedankt!

  Aliene van der Werff Avatar Aliene van der Werff

  Een leuk, open en nuttig gesprek gehad. Voor mij een goede sparringpartner geweest tijdens het maken van keuzes over het vervolg van mijn loopbaan.

  Leon Klompstra Avatar Leon Klompstra
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures