Werken bij Royal Steensma

Werken bij Royal Steensma

Het familiebedrijf Royal Steensma bestaat al ruim 180 jaar en is producent van bakkerij-ingrediënten voor brood en banket. Als totaalleverancier voor de bakker, produceert Royal Steensma voor ambachtelijke bakkers, industriële bakkerijen, de foodservice en retail. In binnen- en buitenland. We doen dat met onze productielocaties in Leeuwarden (hoofdkantoor), Franeker, Vlaardingen en Elst (zusterbedrijf). Verder beschikt Royal Steensma nog over een vestiging in Thailand voor het telen en verwerken van diverse fruitsoorten, zoals ceders, bestemd voor de konfijterij in Franeker waar er sukade van wordt gemaakt.

De productrange is heel divers: van banketmixen tot melanges voor broodspecialiteiten, van choco-coatings tot amandelspijs, van gekonfijt fruit tot roompoeders en van vruchtenvullingen tot decoratiepoeders en decoraties. Binnen de retail is Steensma bekend van kleinverpakkingen met gekonfijt fruit, fondant, spuitgelei, suiker- en choco-glazuren, roompoeders, citrus zest en koekjesspijzen (Slice ’n Bake).

Royal Steensma is als bedrijf volop in ontwikkeling. Zo groeit het bedrijf zowel in omvang, omzet en volume. In 2015 werd Decora in Elst overgenomen (decoraties, aanzetsels, granola’s, ijsmixen) en in 2019 Bak Speciaal Nijkerk, specialist in hoogwaardige (desem)broodmelanges. Verder is Royal Steensma initiatiefnemer van de Food Innovation Academy in Vlaardingen en het Bakery Sweets Center in het Noorden. In totaal werken er ruim 250 medewerkers bij Royal Steensma.

Werken bij Royal Steensma?

Op zoek naar een uitdagende baan met carrière mogelijkheden? Bekijk het volledige aanbod online.

Naar alle vacatures
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures