Wierenga en De Graaf het bureau voor Werving & Selectie en Loopbaanadvies in Friesland

Onze waardevolle aanpak

Wij zetten ons dagelijks in om enthousiaste kandidaten aan een mooie baan te helpen. Door hen in contact te brengen met geïnteresseerde werkgevers. Maar ook door hen meer en beter bewust te maken wat zij willen, kunnen en zoeken.

Tegelijk ondersteunen we werkgevers bij het inrichten van hun werving- en selectieproces. Van het gezamenlijk op zoek gaan naar wat hen tot een interessante werkgever maakt tot en met het afnemen van assesments en talentenanalyses van kandidaten. Dat doen we op onze eigen wijze.

We hechten enorm aan de vrijheid om datgene te doen wat goed is voor kandidaten en werkgevers. Natuurlijk zijn wij geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Uiteraard gebruiken wij data. Maar dat zijn bij ons ondersteunende tools. Liever maken wij het verschil met verrassende manieren om kennis te maken, met onverwachte interview vormen, met persoonlijke gesprekken in plaats van cv-checks.

Ook vinden wij gelijkwaardigheid een groot goed. Een nieuwe baan aannemen, een nieuwe medewerker aannemen, het zijn en blijven mijlpalen. In iemands leven, in iemands bedrijfsvoering. Juist dan past het om te reflecteren, om kritisch te zijn, om door te vragen. Dat goed en vanuit respect te doen, dat kan in onze optiek enkel vanuit gelijkwaardigheid aan elkaar.

Zijn we een gelijkwaardige gesprekspartner, krijgen we de vrije hand in onze methodieken, dan staat niets ons in de weg om onze grenzeloze nieuwsgierigheid aan de dag te leggen. Nieuwsgierigheid naar wat kandidaten beweegt. Wat hen uniek maakt. Nieuwsgierigheid naar hoe werkgevers denken. Wat zij ambiëren.

Je wilt ervaren wat we daarmee voor jou kunnen betekenen? Tijdens je ontdekkingstocht naar een andere of beter baan? In je zoektocht naar een nieuwe medewerker? Neem dan contact op met ons voor een eerste kennismaking.

Wierenga over De Graaf

‘Van Leo gaan er zeker geen dertien in een dozijn. Als je hem ontmoet, snap je wat ik bedoel. Dan ervaar je ook meteen hoe Leo in het leven staat. Altijd staat hij garant voor die onverwachte twist. Of die verrassende invalshoek. Zo weet Leo de beste en héél belangrijk, de leukste matches te maken. Ook voor jou!’

De Graaf over Wierenga

‘Direct en recht door zee. Dat is Jan Wierenga. Toch voel je je bij Jan altijd snel op je gemak. Dat komt omdat Jan echt geïnteresseerd is in jou. Daardoor ziet Jan vaak kansen en mogelijkheden waar jezelf niet op zou komen. Als je slim en ambitieus bent, doe je daar je voordeel mee!’

 

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Kandidaten en organisaties die graag eens kennis met ons willen maken zijn van harte welkom in het mooiste pand van Leeuwarden aan de Sophialaan 1.

Kopje koffie plannen?
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures