Werken bij Ekwadraat

Ekwadraat werkt samen met Wierenga & De Graaf

“Ekwadraat begeleidt bedrijven en ondernemers bij het realiseren van lokale, innovatieve en duurzame oplossingen. Binnen ons bedrijf werkt een generatie professionals die de drive voelen om hun kennis in te zetten voor een wereld die niet meer gedomineerd wordt door de fossiele industrie.” Het team van Ekwadraat werkt vanuit het Energie Kenniscentrum Leeuwarden. Een circulair gebouw boven op de oude vuilstort ‘Schenkenschans’.

Dagelijks werken wij aan de grootste transitie in onze geschiedenis: de energietransitie. Alle medewerkers van Ekwadraat werken met een enorme passie en drive aan het versnellen van deze transitie. Maar dit kunnen we niet alleen én daarom zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn een jong team met een gemiddelde leeftijd van 31. We hebben een informele werksfeer, als de coronamaatregelen het toelaten doen we graag een potje tafelvoetbal en sluiten we de week af met een VRIJMIBO. Wil jij werken in dit hands-on en innovatieve team? Bekijk dan snel onze vacatures. Wie weet werk jij in de toekomst samen met ons aan het verduurzamen van Nederland!

Werken bij Ekwadraat?

Op zoek naar een uitdagende baan met carrière mogelijkheden? Bekijk het volledige aanbod online.

Naar alle vacatures
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures