Werken bij Strukton

Werken bij Strukton

Bij Strukton ben je verzekerd van een goedbetaalde baan bij een betrouwbare werkgever. Denk aan de voordelen van een grote organisatie, gecombineerd met de cultuur van een klein bedrijf. Je werkt in een team waar de lijnen kort zijn en de cultuur open en informeel is.

Onze opleidings- en trainingsmogelijkheden

Met de expertise die we in huis hebben, leveren we onze klanten en hun eindgebruikers efficiënte en inventieve oplossingen. Voor wegen, railsystemen, en werk- en verblijfsomgevingen door duurzame en slimme gebouwen te creëren. Daar hebben we jou hard voor nodig, want zonder onze professionals en technisch specialisten zijn we nergens. Daarom investeren we graag in onze mensen met diverse trainingen en opleidingen. Om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien, in de breedte of juist in de diepte. Denk bijvoorbeeld aan ons Young Professional- en FIT-programma.

Veiligheid staat voorop

Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats. We voegen daarom de daad bij het woord met ons Strukton-brede programma 24Safe. Omdat we de veiligheid van onze partnerorganisaties, werknemers en andere betrokkenen belangrijk vinden, is veilig en gezond werken een essentieel deel van het vakmanschap van al onze mensen. Want we zien graag dat je na een dag hard werken weer heelhuids thuiskomt door veilig, verantwoord, gezond en met plezier te werken.

“De voordelen van een grote organisatie met de cultuur van een klein bedrijf.”

Werken bij Strukton?

Op zoek naar een uitdagende baan met carrière mogelijkheden? Bekijk het volledige aanbod online.

Naar alle vacatures
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures