Werken bij The Coatinc Company

The Coatinc Company

The Coatinc Company (TCC) is een internationale full service-dienstverlener voor oppervlaktebehandelingen van staal en metaal. Het bedrijf is al generaties lang actief op de markt. De roots van het familiebedrijf, dat inmiddels wordt geleid door de vijfde generatie, liggen in Siegen en Kreuztal in het Duitse Siegerland. Hier staat tot op de dag van vandaag ook het hoofdkantoor van TCC. In Duitsland, Nederland en België heeft de groep 23 volledige dochterondernemingen die in totaal negen verschillende oppervlaktetechnieken verzorgen. Daarnaast heeft het bedrijf een meerderheidsbelang in een verzinkerij in Tijuana (Mexico) en een distributeur in Californië (VS). Verder zijn er nog elf nationale en internationale participaties in Tsjechië, Slowakije en Turkije, die het rijke technische en geografische profiel van de bedrijvengroep compleet maken. Het merendeel van de klanten is actief in de staalbouw, de metaalbouw en de serieproductie en in de energie- en autobranche. Alleen al in Duitsland, Nederland en België veredelt TCC meer dan 1.500 ton staal per dag. In totaal heeft het bedrijf, met alle participaties meegerekend, 2.000 mensen in acht landen in dienst. The Coatinc Company heeft voor iedereen een breed scala aan carrièremogelijkheden – voor ervaren werknemers, voor afgestudeerden en voor studenten. Er is behoefte aan de meest uiteenlopende medewerkers, zoals technici, ingenieurs, informatici en economen.

The Coatinc Company heeft als werkgever veel te bieden.

De charme van een familiebedrijf
The Coatinc Company is al generaties lang een familiebedrijf dat door de eigenaar zelf wordt geleid. Er zijn korte lijnen en platte hiërarchieën, en dat maakt het mogelijk om projecten snel goed te keuren en te realiseren. Er is een open discussie mogelijk op alle niveaus, en dat is doorslaggevend voor ons succes.

Interessant werk in een veelzijdige branche
In onze fabrieken in Duitsland en de Benelux zijn er tal van werkzaamheden op de meest uiteenlopende afdelingen.

Een bedrijfscultuur met echte waarden
In ons werk en in onze samenwerking staat een respectvolle omgang met elkaar en met onze klanten centraal. We communiceren open en eerlijk met elkaar, geven elkaar vertrouwen en handelen in het teambelang.

Perspectieven
Bij ons volgen medewerkers een gestructureerd inwerktraject en gerichte opleidingen en trainingen, binnen een individueel programma voor personeelsontwikkeling. Zo zijn ze perfect voorbereid op actuele én toekomstige uitdagingen in hun werk.

Interne voorstellen
Onze medewerkers hebben de mogelijkheid om actief met eigen ideeën bij te dragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf. We organiseren op regelmatige basis de Coatinc Awards, waarbij we goede ideeën van onze medewerkers onderscheiden en intern publiceren.

Work-life-balance
Als familiebedrijf in de vijfde generatie weten we hoe belangrijk de balans tussen werk en privé is. The Coatinc Company biedt zijn mensen ondersteuning in alle levensfases.

 

Werken bij The Coatinc Company?

Op zoek naar een uitdagende baan met carrière mogelijkheden? Bekijk het volledige aanbod online.

Naar alle vacatures
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures