Werken bij de Nutriment Company

Werken bij de Nutriment Company

Energique nieuwe partner van The Nutriment Company

Met trots maken we bekend dat sinds begin 2023 Energique deel uitmaakt The Nutriment Company (TNC) . TNC is Europa’s toonaangevende producent van natuurlijke, premium diervoeding.

Karel Nijholt en Esmae Minne hebben Energique in 2015 overgenomen van de oprichters, en Energique uitgebouwd tot het prachtige bedrijf dat het nu is. Voortgezet in de filosofie van de oprichters en alles met de hoogste kwaliteit, hebben Esmae en Karel met Energique een unieke positie in de internationale rauw voer markt verkregen. Met grote zorgvuldigheid is TNC uitgekozen om de nieuwe partner van Energique te zijn.

De leiding van Energique is in handen van Benjamin Mast, die als Managing Director samen met het Energique team en TNC het bedrijf voortzet.  Samen met het team waarborgt hij de oorspronkelijke filosofie en hoge kwaliteitstandaard voor nu en de toekomst.

Over The Nutriment Company:
Sinds de oprichting in 2014 is The Nutriment Company (TNC) zijn portfolio in heel Europa blijven versterken en bestaat het vandaag de dag uit negen sterke hoofdmerken die in heel Europa worden verkocht.

TNC gelooft in natuurlijke, premium huisdiervoedingsproducten en verkoopt een breed scala aan producten – van rauw huisdiervoer (BARF) tot natuurlijke, lucht gedroogde traktaties, huisdiersupplementen en vogelvoer van hoge kwaliteit – via verschillende kanalen, offline en online. Het hoofdkantoor van TNC bevindt zich in Stockholm, Zweden.

Werken bij FERS?

Zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk het volledige aanbod online.

Naar alle vacatures
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures