Werken bij Kuin

Kuin werkt samen met Wierenga en De Graaf

Kuin begon als klein familiebedrijf en is uitgegroeid uit tot een belangrijke speler binnen de bouw- en vastgoedwereld. Met ruim 75 medewerkers staat Kuin al meer dan 100 jaar zo vast als een huis. Op een stevig fundament, waarvan ‘vertrouwen’ misschien wel de belangrijkst gelegde steen is, ontwikkelt en bouwt een flexibel team projecten om in te wonen en te werken. Kuin werkt veelal met vaste architecten, leveranciers en onderaannemers. Door de korte lijnen kan er snel worden geschakeld tussen de wens van de klant en het uit te voeren project.

In 1919 startte de eerste generatie Kuin het gelijknamige aannemingsbedrijf. In de werkplaats werd een klein kantoor voor drie medewerkers ingericht. Toen de tweede generatie de respectabele leeftijd van 58 jaar bereikte, werd het stokje overgedragen aan de derde generatie. Jan Kuin nam op 23-jarige leeftijd het bedrijf van zijn vader over en staat nog altijd aan het roer. Het stokje van de West-Friese nuchterheid, een no-nonsense mentaliteit en bouwen aan vertrouwen wordt van generatie op generatie doorgegeven. Een actieve vierde generatie is inmiddels werkzaam binnen het bedrijf en zal het bedrijf in de toekomst met veel passie voortzetten.

Met het oog op de toekomst werd in 1997 een nieuw bedrijfspand neergezet. Door de groei van het bedrijf, volgden nog een aantal verbouwingen. Sinds 2021 voldoet het pand aan de toekomstverwachtingen. Door het vele werk dat Kuin sinds een aantal jaren in de provincie Friesland uitvoert, is er in 2020 een vestiging in Leeuwarden geopend.

Werken bij Kuin?

Op zoek naar een uitdagende baan met carrière mogelijkheden? Bekijk het volledige aanbod online.

Naar alle vacatures
Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures