Vacature Technisch Projectmanager

Ben jij een Technisch Projectmanager? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met je. Wierenga & De Graaf is op zoek naar een Projectmanager met ambities in de techniek.

Werk je al als Technisch Projectmanager,  ambieer je een baan in die functie of zoek jij een technische en uitdagende baan waarin jij je verder kunt ontwikkelen en waarin je voldoening vindt? Heb jij een technische opleiding genoten en heb je een positieve instelling? Laat dan snel van je horen.

Wat wordt er van je gevraagd?

Als Technisch Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van diverse technische projecten van begin tot eind. Jij bent belangrijk in het realiseren van een goede samenwerking om zo de klantwensen binnen de gestelde specificaties, planning en budget met de juiste kwaliteit op te leveren. Het doel is dat de klant blij is met het resultaat. Jij bent een teamspeler, een organisator en een leider. Verder ben je goed in het coördineren van de projecten en beschik je over de juiste eigenschappen om de samenwerking tussen alle betrokkene partijen op een effectieve manier tot stand te brengen .

Onze opdrachtgevers

Met meer dan 25 jaar branche-ervaring heeft Wierenga & De Graaf een groot netwerk opgebouwd met mooie en ambitieuze bedrijven in verschillende technische sectoren. Denk daarbij aan sectoren als Werktuigbouw, Industrie, Jacht- en scheepsbouw, Service en Onderhoud, Electrotechniek en Klimaattechniek.

Enthousiast geworden? Reageer vandaag nog!

Neem voor meer informatie over deze uitdagende functie vandaag nog contact op met Steven Hartgers. Hij is telefonisch of per WhatsApp bereikbaar op 06-156 44 671 of steven@wierenga-degraaf.nl, óók buiten werktijden en op zaterdag.

Over Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf is een ervaren bureau voor Werving & Selectie | Recruitment | Interim voor specialistische en technische functies. Bij Wierenga & De Graaf gaat het om jou. Om wat je kunt en nog belangrijker om wat je wilt. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan en vinden wij het persoonlijke contact met jou heel belangrijk. Hoe meer we over en van jou weten, hoe krachtiger en veelbelovender de match die we kunnen maken. Vertel ons jouw ambities, dan helpen wij je vooruit. Wierenga & De Graaf blijft betrokken en staat altijd open om te praten over het verloop van jouw carrière. Wij maken graag persoonlijk kennis met je op de Sophialaan 1 in Leeuwarden.

Wierenga & De Graaf

  • Wij matchen talent, geen cv’s
  • Specialist in HBO & WO en specialistische functies
  • Groot netwerk in Noord-Nederland
  • Ook buiten kantooruren afspraak mogelijk
  • Persoonlijk contact
  • Discreet
Vacatures

 

 

Direct een gesprek inplannen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens of neem via contact met ons op.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Steven Hartgers: 06 156 44 671Leo de Graaf: 06 129 82 112

Ik wil een afspraak maken
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures