Vacature Projectleider WTB

Je beschikt over uitgebreide technische kennis en ervaring, opgedaan in meerdere jaren. Tegelijk houd je van overzicht en structuur. Het is niet voor niets dat jij je bekwaamd hebt in projectmanagement. Sterker nog, voor jou is een gedegen en goed voorbereid plan dé voorwaarde om technische projecten tot een goed einde te brengen. Daarin ligt voor jou dan ook de grote uitdaging, zeker als die projecten groter en complexer zijn. Je weet wat erbij komt kijken om projectplannen op te stellen én die volgens planning en specificaties uit te voeren. Ben jij die technische topper die erop gebrand is deadlines te halen? En ben je toe aan een nieuwe of volgende stap in je carrière? Dan verwelkomen we jou graag als onze nieuwe

Projectleider WTB m/v sector utiliteit

Bedrijfsonderdeel ITBB Klimaattechniek, Standplaats Groningen of Heerenveen

Dit wordt jouw functie

Als Projectleider vervul je een belangrijke coördinerende rol tussen ITBB, je collega’s en de opdrachtgever. Je houdt nauwgezet alle aspecten van jouw projecten in de gaten en zorgt dat alle tussentijdse en de eindopleveringen voldoen aan de vooraf opgestelde specificaties. Tevens signaleer je afwijkingen in de voortgang op projecten. Is dat het geval, dan draag jij proactief alternatieve oplossingen aan die je met alle betrokkenen afstemt, waaronder uiteraard ook de opdrachtgever. Zo zorg je altijd voor een juiste en constante kwaliteit van de projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. Om die kwaliteit te borgen evalueer jij je projecten en doe je nacalculaties.

Waar ga je werken?

Bij ITBB Klimaattechniek zijn we altijd op zoek naar de juiste balans tussen mens en techniek. Daarbij zijn de functionaliteiten van de door ons te engineeren en te installeren technische installaties leidend. Daar bedoelen we mee dat de functie van het object en de wijze waarop mensen daarin wonen of werken bepalend zijn voor onze oplossingen. Ons uitgangspunt daarbij is dat die door de toekomstige gebruikers als vanzelfsprekend ervaren worden. Dat is elke dag opnieuw onze gezamenlijke uitdaging.

Wat we van jou vragen

Als Projectleider WTB bij ITBB ben je verantwoordelijk voor de efficiënte en rendabele uitvoering van jouw projecten. En dat volgens de vooraf opgegeven specificaties en planningen. Dat betekent dat je over een groot organisatietalent moet beschikken én dat je flexibel en accuraat moet zijn. Tevens moet je gewend zijn aan werken onder tijdsdruk, zeker bij strakke deadlines. Verder ben je communicatief vaardig, wat jou tot een kundige en prettige gesprekspartner maakt voor je collega’s en voor opdrachtgevers. Uiteraard stel je altijd hoge eisen aan je werk. Verder beschik je over
– Afgeronde vakopleiding(en), aangevuld met relevante cursussen en/of trainingen
– Aantoonbare relevante werkervaring
– Bereidheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen
– Rijbewijs B

Dit moet je weten over ITBB

ITBB is een integrale technische dienstverlener die bestaat uit 5 complementaire businessunits. Elkaar inspireren en motiveren, dat is waar we bij ITBB in geloven. Omdat we alleen zo nieuwe kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn om succesvol in te kunnen spelen op nieuwe kansen en ontwikkelen én om de continuïteit van ITBB te waarborgen. Bij ITBB zijn alle 200 medewerkers trots op wat we doen en wat we in al die jaren bereikt hebben. Tegelijk zijn we ook nuchter. Liever dan dat we heel hard van de daken roepen dat we goed zijn, bewijzen we dat elke dag opnieuw. Daarom gaan we er iedere dag vol energie tegenaan. Gaan we door als het project klaar moet. En staan we elkaar bij met advies en een helpende hand. Want je mag dan werkzaam zijn bij ons bedrijfsonderdeel Klimaattechniek, voor alles ben je een ITBB Topper in Techniek. En die denken samen, die werken samen en die delen samen.

We hebben je veel te bieden

Bij ITBB willen we alleen de allerbeste technische toppers. Daar zijn je meer dan marktconforme salaris en je secundaire voorwaarden dan ook naar. Wil je hogerop binnen ITBB of wil je je specialiseren, dan bieden wij je daar alle kansen en mogelijkheden toe. En omdat we bij ITBB als geen ander weten dat inspanning en ontspanning bij elkaar horen, hebben we ook op dat laatste vlak veel voor je in petto.

Enthousiast geworden? Reageer vandaag nog

Neem voor meer informatie over deze uitdagende functie vandaag nog contact op met Leo de Graaf. Hij is telefonisch of per WhatsApp bereikbaar op 06 129 82 112, óók buiten werktijden en op zaterdag.

Over Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf is een ervaren bureau voor Werving & Selectie | Recruitment | Interim voor specialistische en technische functies. Bij Wierenga & De Graaf gaat het om jou. Om wat je kunt en nog belangrijker om wat je wilt. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan en vinden wij het persoonlijke contact met jou heel belangrijk. Hoe meer we over en van jou weten, hoe krachtiger en veelbelovender de match die we kunnen maken. Vertel ons jouw ambities, dan helpen wij je vooruit. Wierenga & De Graaf blijft betrokken en staat altijd open om te praten over het verloop van jouw carrière. Wij maken graag persoonlijk kennis met je op de Sophialaan 1 in Leeuwarden.

Wierenga & De Graaf

  • Wij matchen talent, geen cv’s
  • Specialist in HBO & WO en specialistische functies
  • Groot netwerk in Noord-Nederland
  • Ook buiten kantooruren afspraak mogelijk
  • Persoonlijk contact
  • Discreet
Vacatures

 

 

Direct een gesprek inplannen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens of neem via contact met ons op.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf: 06 129 82 112

Ik wil een afspraak maken
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures