Vacature (Storings) Monteur

Ben jij een Allround (storings) monteur? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met je. Wierenga & De Graaf is op zoek naar een storingsmonteur met ambities in de Maintenance.

Werk je al als (storings) monteur, ambieer je een baan in die functie en zoek jij een technisch afwisselende baan waarin jij je verder kunt ontwikkelen en waarin je voldoening vindt? Heb jij een technische MBO opleiding genoten in de richting van Werktuigbouwkunde of Mechatronica en heb je een positieve instelling? Laat dan snel van je horen. Voor de afdeling Maintenance van een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar versterking!

Wat wordt er van je gevraagd?

Jij bent een enthousiaste allround storingsmonteur met passie voor techniek, MBO werk- en denkniveau, kennis van elektrotechniek en affiniteit met besturingssystemen. Tevens heb jij aantoonbare mechanische kennis en ben je bekend met HACCP-, BRC-, en bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. Jouw ervaring heb je opgedaan in een vergelijkbare functie en bij voorkeur in een productieomgeving. Ervaring met TIG lassen is mooi meegenomen. Verder heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je doortastend, flexibel, dienstverlenend en vindingrijk.

Je houdt je bezig met preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden, verhelp je acute storingen en verricht je onderhoudswerkzaamheden en modificaties. Beslissingen neem je op basis van de juiste root cause analyse (RCA). Als storingsmonteur ben jij dé onmisbare schakel om de efficiency van het proces en productie op peil te houden. Samen met het team van de Technische Dienst ben je mede verantwoordelijk voor het in goede technische conditie houden van alle productiemiddelen en centrale voorzieningen binnen de locatie. Je gaat werken in de dagdienst, maar tevens ben je beschikbaar voor het werken in een (2-) ploegendienst.

Onze opdrachtgevers

Met meer dan 25 jaar branche-ervaring heeft Wierenga & De Graaf een groot netwerk opgebouwd met mooie en ambitieuze bedrijven in verschillende technische sectoren. De afdeling maintenance van onze opdrachtgever is volop in ontwikkeling. De technische dienst bestaat uit gemotiveerde monteurs met een passie voor techniek in de breedste zin van het woord. Vol energie worden complexe en soms hardnekkige verstoringen verholpen.

Enthousiast geworden? Reageer vandaag nog!

Niet alle vacatures staan online. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en beperkt onze search zich tot ons eigen netwerk. Neem voor meer informatie over deze uitdagende functie vandaag nog contact op met Leo de Graaf. Hij is telefonisch of per WhatsApp bereikbaar op 06 12 98 21 12 of leo@wierenga-degraaf.nl, óók buiten werktijden en op zaterdag.

Over Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf is een ervaren bureau voor Werving & Selectie | Recruitment | Interim voor specialistische en technische functies. Bij Wierenga & De Graaf gaat het om jou. Om wat je kunt en nog belangrijker om wat je wilt. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan en vinden wij het persoonlijke contact met jou heel belangrijk. Hoe meer we over en van jou weten, hoe krachtiger en veelbelovender de match die we kunnen maken. Vertel ons jouw ambities, dan helpen wij je vooruit. Wierenga & De Graaf blijft betrokken en staat altijd open om te praten over het verloop van jouw carrière. Wij maken graag persoonlijk kennis met je op de Sophialaan 1 in Leeuwarden.

Wierenga & De Graaf

  • Wij matchen talent, geen cv’s
  • Specialist in HBO & WO en specialistische functies
  • Groot netwerk in Noord-Nederland
  • Ook buiten kantooruren afspraak mogelijk
  • Persoonlijk contact
  • Discreet
Vacatures

 

 

Direct een gesprek inplannen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens of neem via contact met ons op.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Steven Hartgers: 06 156 44 671Leo de Graaf: 06 129 82 112

Ik wil een afspraak maken
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures