Vacature Projectleider Woningbouw

Onze opdrachtgever is een allround technisch dienstverlener die innovatieve oplossingen integraal toepast o.a. voor de sector woningbouw. Met 3 vestigingen en meer dan 200 mensen die werken op basis van betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dé pijlers binnen de organisatie en de basis van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit.

Ben jij die gekwalificeerde Projectleider Werktuigbouwkunde met ervaring in de Woningbouw? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met je.

Wierenga & De Graaf is op zoek naar een ervaren Projectleider WTB met ambities in de Installatie- en Klimaattechniek. Werk je al in de Installatiebranche, Woningbouw of Utiliteitsector als projectleider, ambieer je een baan in die functie en wil jij je verder ontwikkelen bij een innovatief en ambitieus bedrijf? Laat dan snel van je horen en wij zullen jou meer vertellen wat deze baan en onze opdrachtgever jou te bieden heeft!

Wat wordt er van je gevraagd?

Jij bent een doortastende projectleider met passie voor techniek en een afgeronde technische HBO opleiding of een gelijkwaardig werk- en denkniveau opgedaan in de praktijk. Als Projectleider Werktuigbouwkunde ben jij verantwoordelijk voor een effectief verloop van diverse technische projecten van begin tot eind. De technische installaties worden door onze opdrachtgever zelf ontworpen en geïnstalleerd. Functionaliteit in de wijze van het gebruik is bepalend voor de uiteindelijk gekozen oplossingen. Jij bent belangrijk in het realiseren van een goede samenwerking om zo de klantwensen binnen de gestelde specificaties, planning en budget met de juiste kwaliteit op te leveren. Dat betekent dat je over een groot organisatietalent moet beschikken én dat je flexibel en accuraat moet zijn. Ook onder druk blijf jij sterk in je (werk)schoenen staan. En onder alle omstandigheden blijf jij communiceren met jouw collega’s en opdrachtgevers.

Vacaturedetails: 

 • Een vaste baan bij onze opdrachtgever
 • Volgen van opleidingen voor de installatietechniek
 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO
 • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak
 • Interesse? Neem contact op met één van onze adviseurs installatietechniek
 • Een afspraak is mogelijk buiten kantoortijden op een locatie bij jou in de omgeving

Onze opdrachtgever

Met meer dan 25 jaar branche-ervaring heeft Wierenga & De Graaf een groot netwerk opgebouwd met mooie en ambitieuze bedrijven in verschillende technische sectoren. Onze opdrachtgever is een allround technisch dienstverlener die innovatieve oplossingen integraal toepast o.a. voor de sector zorg – utiliteit – woningbouw – industrie – constructie engineering voor stalen kunstwerken & speciaal machines. Betrokkenheid, intelligentie en vakkennis zijn de pijlers binnen de organisatie en de basis van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit.

Over Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf is een ervaren bureau voor Werving & Selectie | Recruitment | Interim voor specialistische en technische functies. Bij Wierenga & De Graaf gaat het om jou. Om wat je kunt en nog belangrijker om wat je wilt. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan en vinden wij het contact met jou heel belangrijk. Hoe meer we over en van jou weten, hoe krachtiger en veelbelovender de match die we kunnen maken. Vertel ons jouw ambities, dan helpen wij je vooruit. Wierenga & De Graaf blijft betrokken en staat altijd open om te praten over het verloop van jouw carrière. Wij maken graag persoonlijk kennis met je.

Niet alle vacatures staan online. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en beperkt onze search zich tot ons eigen netwerk. Wil je geen kans voorbij laten gaan? Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op (ook op zaterdag) met: Steven Hartgers, Consultant Techniek, 06-15644671 of via steven@wierenga-degraaf.nl

Wierenga & De Graaf

 • Wij matchen talent, geen cv’s
 • Specialist in HBO & WO en specialistische functies
 • Groot netwerk in Noord-Nederland
 • Ook buiten kantooruren afspraak mogelijk
 • Persoonlijk contact
 • Discreet

 

 

Direct een gesprek inplannen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens of neem via contact met ons op.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Steven Hartgers: 06 156 44 671Leo de Graaf: 06 129 82 112

Ik wil een afspraak maken
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures