Wierenga en De Graaf ontvangt World Class Workplace certificering 2023 - 2024

Wierenga en De Graaf World Class Workplace gecertificeerd

WIERENGA & DE GRAAF ONTVANGT WORLD-CLASS WORKPLACE CERTIFICERING 2023 – 2024

Wierenga & De Graaf het werving- en selectiebureau in Friesland heeft het World-class Workplace (WCWP) keurmerk ontvangen. World-class Workplace (voorheen Beste Werkgevers) wordt toegekend door Effectory, dé toonaangevende oplossing voor medewerkersfeedback in Europa. Op basis van de anonieme mening van medewerkers wordt dit label gegeven aan organisaties die bovengemiddeld presteren. Hierdoor is de certificering een eerlijk en waardevol keurmerk om te verdienen.

POSITIEF RESULTAAT VOOR WIERENGA & DE GRAAF

Het label is dé beloning voor goed werkgeverschap en wordt alleen uitgereikt aan organisaties die boven de wereldwijde benchmark scoren. Het label is niet te koop en is uitsluitend gebaseerd op de feedback van medewerkers. Dit maakt het een eerlijk keurmerk en voor sollicitanten hét bewijs dat ze bij een goede werkgever terechtkomen.

Wierenga & De Graaf heeft een positief resultaat behaald met een Net Promoter Score (NPS) van +83 / 100. Deze score geeft aan in hoeverre het een bedrijf wordt aanbevolen als werkgever en toont hoge medewerkersbetrokkenheid binnen Wierenga & De Graaf.

INZICHT IN BELANGRIJKE ONDERWERPEN MET ONAFHANKELIJK ONDERZOEK

Effectory heeft geheel onafhankelijk en anoniem de mening van alle Wierenga & De Graaf collega’s verzameld. De inzichten en resultaten zijn anoniem met Wierenga & De Graaf gedeeld: deze input gebruikt Wierenga & De Graaf om zich te blijven verbeteren om zo een nóg betere werkgever te zijn.

Wierenga & De Graaf is zeer trots op hoge tevredenheid onder de medewerkers en het behalen van de Word-class Workplace label.

NEEM CONTACT OP

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Kandidaten en organisaties die graag eens kennis met ons willen maken zijn van harte welkom in het mooiste pand van Leeuwarden aan de Sophialaan 1.

Wierenga & De Graaf
Sophialaan 1
8911 AE Leeuwarden
058 303 13 46

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures