Wierenga en De Graaf Coronaregels

Coronaregels

Als Wierenga & De Graaf hechten wij veel waarde aan de gezondheid van onze kandidaten en collega’s op kantoor. Eerder deze week gaf de overheid enkele nieuwe richtlijnen en adviezen af. Maar wat houdt dat nu voor jou als kandidaat en werkgever in? Lees het hier.

  1. Huisregels bij ons op kantoor

Bij Wierenga & De Graaf staat normaal gesproken de deur altijd voor je open en kun je ook zonder afspraak bij ons terecht. Of het nu is om je in te schrijven als werkzoekende, een intakegesprek, of om meer te weten te komen over onze vacatures.

Vanaf 30 september werken we de komende tijd helaas alleen nog maar op afspraak.

  • Houdt dit in dat je niet meer welkom bent met je vragen?

Gelukkig wel, al kun je natuurlijk altijd telefonisch contact met ons zoeken.

  • Wat we van je vragen?

Tijdens het telefoongesprek stellen we enkele vragen hoe het met je gezondheid is. Ben je verkouden, heb je koorts, of ander symptomen die wijzen in de richting van het Corona virus. Dit doen we voor jou en onze veiligheid.

  • Afspraak op kantoor

Daarna plannen we samen met jou een tijdstip in om bij ons langs te komen op kantoor. Het voordeel hiervan is dat je op dat tijdstip niet met andere kandidaten hoeft te wachten in 1 ruimte.

  • Hygiëne maatregelingen

Bij binnenkomst verzoeken we je om je handen te desinfecteren. Hiervoor hebben we speciaal bij onze ingang desinfectiemiddel staan. Ook na je vertrek mag je hier gerust gebruik van maken. Mondkapjes zijn niet verplicht maar raden we wel aan.

  • Ik ga via Wierenga & De Graaf aan het werk en dan?

Net als wij hanteren ook onze opdrachtgevers de Corona instructies van de overheid. In sommige gevallen zijn er bij werkgevers nog aanvullende eisen. Voordat je aan de slag gaat, voorzien we je van informatie en instructie van de bij de werkgever geldende regels.

  • Ik word ziek of krijg Corona symptomen?

Voor dat je aan de slag gaat bij een werkgever ontvang je van ons het ziekteprotocol die wij en de werkgever hanteren. Hierin staat een duidelijke instructie hoe te handelen bij ziekte of ziekteverschijnselen.

Net als jullie hopen we snel op betere tijden. Zodat we onze gastvrijheid als werving- en selectiebureau ook aan jou weer kunnen laten zien bij ons aan de Sophialaan 1 in Leeuwarden. Tot die tijd gaan we er alles aan doen om ook jou aan een leuke baan te helpen. Zoals je op ons vacatureoverzicht kan zien zijn er nog voldoende leuke functies beschikbaar. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 06 223 36 730, Jan Wierenga of 06 129 821 12, Leo de Graaf of per mail info@wierenga-degraaf.nl

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures