Wierenga & De Graaf zoekt talent om in te investeren

Wierenga & De Graaf zoekt talent om in te investeren.

Bij Wierenga & De Graaf maken we graag kennis met getalenteerde HBO- en WO-ers die het verschil kunnen maken voor organisaties. Zeker als die ook ambitieus en leergierig zijn. Herken jij jezelf hierin? Dan investeert Wierenga & De Graaf graag in jou. Hoe? Door je een gratis TMA Talentenanalyse, een loopbaanontwikkelingsgesprek en een intakegesprek
met een recruiter, t.w.v. € 750,- aan te bieden.

Een TMA Talentenanalyse is een methodiek waarmee je inzicht krijgt in je talenten, je interesses en je competenties. Denk je nu; ‘dat weet ik al’? Laat ons je dan vertellen dat verreweg de meeste TMA-kandidaten aangenaam verrast zijn met de uitkomsten. Vooral omdat een TMA ook inzichtelijk maakt waarin jij kunt en wilt groeien en wat jij nodig hebt om jouw droombaan te vinden. Uiteraard krijg je jouw TMA-uitkomsten uitgelegd door onze gecertificeerde TMA-consultant.

Jij vindt dat jij die € 750,- waard bent? Schrijf ons dan een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom we juist in jou moeten investeren. Richt die aan leo@wierenga-degraaf.nl Doe dat vóór 31 januari aanstaande. Wie weet wordt 2022 dan wel jouw beste jaar ooit!

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures