Wierenga & De Graaf vriend van het Ljouwerter Skûtsje

Wierenga & De Graaf heeft zich aangesloten bij de Vriendengroep van het Ljouwerter Skûtsje! Wierenga & De Graaf is een wervings- en selectiebureau en geeft loopbaanadvies in Noord-Nederland. In deze andere tijden is Wierenga & De Graaf dé perfecte partner in het nieuwe spectrum van vraag en aanbod tussen kandidaat en werkgever.

Het Ljouwerter Skûtsje
Het Ljouwerter skûtsje is één van de 14 skûtsjes wat meezeilt om het SKS Kampioenschap. De Vrienden van het Ljouwerter Skûtsje zijn allen ondernemers, die houden van skûtsjesilen. Tijdens de verschillende bijeenkomsten en evenementen, die worden georganiseerd rondom het skûtsjesilen, krijgen zij de kans om in een sportieve en ontspannen sfeer hun zakelijk netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Ieder jaar organiseren wij zes bijeenkomsten. Deze lopen uiteen van interessante lezingen, zeilwedstrijden, waaraan actief kan worden meegedaan, tot natuurlijk het kijken naar de openingswedstrijd in Grou vanaf een salonboot. Word ook Vriend van het Ljouwerter Skûtsje! https://www.ljouwerterskutsje.frl

Over Wierenga &De Graaf
Wierenga & De Graaf is dé betrokken en inspirerende partner voor wie alles uit zijn human capital en daarmee uit zijn onderneming of organisatie wil halen. Of voor wie op zoek is naar
hooggekwalificeerde en getalenteerde HBO- en WO-ers die het verschil kunnen maken. Wierenga & De Graaf werft, selecteert en geeft loopbaanadvies. We zijn sterk in arbeidsmarktcommunicatie en onboarding. Centraal in de aanpak van Wierenga & De Graaf staat persoonlijke aandacht. ‘Want die ene perfecte match maken voor een kandidaat en organisatie is en blijft mensenwerk’.

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures