Wierenga & De Graaf branchewinnaar World-class Workplace Awards

Wierenga & De Graaf het werving- en selectiebureau uit Friesland is uitgeroepen tot branchewinnaar in Werving en Selectie bij de prestigieuze 25e World-class Workplace Awards van Effectory!

Deze erkenning verleend op basis van onafhankelijke feedback onderscheidt Wierenga & De Graaf door hun bovengemiddelde prestaties boven de nationale benchmark voor goed werkgeverschap. Met 25 jaar toewijding aan de HR-branche bevestigt dit keurmerk hun expertise en toewijding aan zowel klanten als kandidaten.

Christian de Waard, CEO van Effectory, beklemtoont het belang van een luisterende en responsieve werkgever zelfs te midden van snelle technologische ontwikkelingen zoals AI.

Onze erkenning als World-class Workplace is niet alleen een teken van ons vermogen om topkwaliteit te leveren in de werving en selectie maar ook van onze inzet om een inspirerende werkplek te creëren waar medewerkers zich echt gewaardeerd voelen. Deze prijs is een bevestiging dat wij op de goede weg zijn maar ook een motivatie om onszelf continu te verbeteren.

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een betrouwbare samenwerkingspartner in de werving en selectie staan wij klaar om onze expertise en persoonlijke benadering te bieden.

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact op met Leo de Graaf of Jan Wierenga via 058 303 13 46 voor een persoonlijk gesprek.

 

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures