Week van de Loopbaan bij Wierenga & De Graaf

Week van de Loopbaan bij Wierenga & De Graaf

Van 12 tot en met 17 september a.s. is het de Week van de Loopbaan. Een prachtig initiatief van NOLOC waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers gratis en vrijblijvend loopbaanadvies kunnen krijgen bij aangesloten loopbaancoaches.

Ook Wierenga & De Graaf is aangesloten bij NOLOC. Uiteraard ben je in de Week van de Loopbaan van harte welkom bij ons voor jouw persoonlijke loopbaanadvies. Want zit je nog wel goed op je plek? Kriebelt het soms, zonder dat je weet waar dat door komt? Of heb je nog steeds die droombaan in gedachten, maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal.

Dan ben jij natuurlijk ook benieuwd naar Wierenga & De Graaf. Dan wil jij ook weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen. En dan vind jij het ongetwijfeld heel interessant dat we je niet alleen adviseren, maar dat we ook daadwerkelijk gaan proberen jou de baan te bezorgen waarnaar je op zoek bent.

Informeer gerust eens naar de mogelijkheden of plan gelijk een afspraak is. Dat kan trouwens ook ná 17 september. Bel 058 303 13 46 of mail dan naar loopbaanadvies@wierenga-degraaf.nl

#WvdL #loopbaanorientatie #solliciteren #noloc

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures