Omrin Walk In

Omrin Walk In bij Wierenga & De Graaf

Direct solliciteren tijdens Omrin Walk In bij Wierenga & De Graaf

In opdracht van Omrin is Wierenga & De Graaf op zoek naar een Procestechnoloog en een 1e Operator. Omdat we graag persoonlijk in contact komen met kandidaten, houden we op vrijdag 26 november en woensdag 1 december een OMRIN WALK IN

Tijdens de Omrin Walk In laten we je kennismaken met alle inns en outs van werken bij Omrin. Dat doen we met een bedrijfsfilm, interessante instructiefilms en een spannende VR-presentatie. Met een VR-bril waan je je even bij, op en in de installaties van Omrin. Zo ervaar je wat Omrin met huisafval doet en hoe Omrin daarmee groene energie opwekt en waardevolle grondstoffen produceert.

Direct solliciteren

Werken bij Omrin lijkt je wel wat? Recruiters van Wierenga & De Graaf nemen de vacatures voor Procestechnoloog en een 1e Operatormet je door en geven je antwoord op al je vragen. Direct solliciteren? Neem dan je cv mee.

Wanneer?

Vrijdag 26 november en woensdag 1 december

Hoe laat?

09.00 uur tot 12.00 uur

14.00 uur tot 15.00 uur

17.00 uur tot 19.00 uur

Waar?

Wierenga & De Graaf

Sophialaan 1

8911 AE Leeuwarden

Opgeven?

Liefst wel, zodat we de belangstelling kunnen spreiden. Dit uiteraard in verband met de corona-adviezen. Opgeven kan bij Leo de Graaf via leo@wierenga-degraaf.nl

Liever online?

Geef je, bijvoorbeeld vanwege corona of je werktijden, de voorkeur aan een andere dag of tijdstip of zelfs een online-ontmoeting? Mail ook dan met Leo de Graaf, dan kijken we hoe we dat op een zo veilige en praktische manier kunnen regelen.

Je bent geen Procestechnoloog, 1e Operator, maar wel geïnteresseerd in werken bij Omrin? Ook dan ben je van harte welkom!

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures