De Week van de Loopbaan bij Wierenga & De Graaf

Van 13 tot en met 17 september aanstaande is het De Week van de Loopbaan. Ook Wierenga & De Graaf opent dan zijn deuren. Iedereen die met een loopbaanprofessional wil praten over loopbaanontwikkeling, of andere vragen heeft op dat gebied, is van harte welkom aan de Sophialaan in Leeuwarden voor gratis advies. Ook kunnen belangstellenden intekenen op een aantal interessante en gratis workshops.

Tijdens De Week van de Loopbaan kunnen werkenden, werkzoekenden én werkgevers gratis en vrijblijvend loopbaanadvies inwinnen. Door deel te nemen aan De Week van de Loopbaan wil Wierenga & De Graaf aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt. Wierenga & De Graaf heeft voor ‘De Week van de Loopbaan’ een interessant programma opgesteld:

Speeddaten met een loopbaanadviseur

Wil je jouw cv of een motivatiebrief laten checken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet je niet waar te beginnen? Vind je het moeilijk een goede balans te vinden tussen werk en privé? Wil jij je ontwikkelen in je huidige functie? Of heb je net je studie afgerond en vraag je je af welke organisatie en functie bij je past? Tijdens deze speeddate van maximaal 30 minuten krijg je in gesprek met één van onze ervaren loopbaanadviseurs alle antwoorden op jouw vragen.

Workshop Jouw Talenten

De wereld verandert, organisaties veranderen mee en blijven veranderen. Veranderend werkt vraagt van ons allemaal dat we blijven leren en ons focussen op groei en ontwikkeling. Daarom is het zo belangrijk te weten wat jouw talenten zijn en hoe je deze optimaal kunt inzetten. Wil je hier mee over weten, dan is deze interactieve en praktische workshop echt iets voor jou.

De beste versie van jezelf

De meeste mensen vinden het vervelend en soms zelfs eng om zich in een groep voor te stellen. Of om iemand iets over zichzelf te vertellen. Maar waar komt dat oncomfortabele gevoel vandaan? Heeft dat wellicht te maken met een gebrekkige of helemaal geen voorbereiding? Dáár kun je wat aan doen namelijk. In de workshop ‘De beste versie van jezelf’ laten we je ontdekken hoe je tot je krachtigste elevator-pitch, je meest overtuigende introductie en de beste versie van jezelf komt.

Ben je werkgever?

Tijdens de Week van de Loopbaan wisselen wij ook graag van gedachten met werkgevers over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers. Iedereen kan van 13 tot en met 17 september kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur van Wierenga & De Graaf.

Meer informatie

Wie geïnteresseerd is in één van de De Week van de Loopbaan-activiteiten van Wierenga & De Graaf kan informatie inwinnen of zich aanmelden via loopbaanontwikkeling@wierenga-degraaf.nl of bellen met 058 303 13 46.

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures