Blijf scherp, blijf ontwikkelen.

Een ontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig?

week van de loopbaan

Een Noloc ontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen voor zowel werknemers als organisaties. Het stelt werknemers in staat om met een deskundige en ervaren coach hun potentieel te bespreken en interne mobiliteit te verkennen. En omdat voor organisaties gemotiveerde medewerkers van onschatbare waarde zijn, is het wellicht een goed idee om een onafhankelijk en gecertificeerd specialist, zoals een Noloc coach, daarbij advies te laten geven. Want door aan te sluiten op de interne motivatie van werknemers ontstaat er meer betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid.

De praktijk wijst uit dat je met goed en onafhankelijk loopbaanadvies je beste mensen binnenboord houdt en de organisatie intrinsiek kan blijven doorgroeien. Noloc professionals werken daarom al van oudsher voor zowel kleine als grote organisaties, zowel voor diverse overheden en als voor succesvolle commerciële bedrijven.

Voor werknemers

Voor werknemers is het essentieel om regelmatig stil te staan bij hun motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan een Noloc ontwikkelgesprek helpen om werkstress te voorkomen en zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten. Samen met een Noloc coach reflecteren op vaardigheden, ambitie, zingeving, werk-privébalans en groeimogelijkheden. Dit levert waardevolle inzichten en praktische handvatten voor toekomst en carrière.

Voor werkgevers

Door te luisteren naar wensen en ambities van werknemers en samen te zoeken naar ontwikkelingsmogelijkheden, kunnen nieuwe kennis, vaktechnische vaardigheden en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Een gecertificeerde Noloc coach helpt organisaties om functies creatief aan te passen zodat de individuele talenten van medewerkers optimaal tot hun recht komen. Door af te stemmen op medewerkers en samen te werken op basis van deskundig advies wordt het potentieel van zowel medewerkers als organisatie vergroot.

Wierenga & De Graaf

Wij zijn Wierenga & De Graaf de betrokken en inspirerende partner voor werkgevers die een baan aanbieden en voor kandidaten die een baan zoeken. We richten ons op functies op HBO- en WO-niveau en op specialistische functies. We werven, selecteren en geven loopbaanadvies. Daarnaast zijn we sterk in arbeidsmarktcommunicatie en onboarding. Met coaching en training brengen we ondernemingen, en kandidaten naar een next level.

Bij alles wat we doen streven we naar een persoonlijke relatie met zowel opdrachtgevers als kandidaten, met vooral veel ruimte voor humor. Maar nog belangrijker vinden we dat die relatie gestoeld moet zijn op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid, voor ons misschien wel de belangrijkste waarden.

In die combinatie van waarden schuilt juist ook onze kracht om die ene perfecte match te vinden. Want wat anderen ook beweren, dat is en blijft mensenwerk.

Meer informatie

Ben je werkgever of werknemer en wil je meer informatie of je aanmelden voor een ontwikkelgesprek? Neem dan contact op via info@wierenga-degraaf.nl of bel met 058 303 13 46.

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures