De week van de Loopbaan bij Wierenga & De Graaf

Van 13 tot en met 17 september aanstaande is het De Week van de Loopbaan. Ook Wierenga & De Graaf opent dan zijn deuren. Iedereen die met een loopbaanprofessional wil praten over loopbaanontwikkeling, of andere vragen heeft op dat gebied, is van harte welkom aan de Sophialaan 1 in Leeuwarden voor gratis advies. Ook kunnen belangstellenden intekenen op een aantal interessante en gratis workshops.

Tijdens De Week van de Loopbaan kunnen werkenden, werkzoekenden én werkgevers gratis en vrijblijvend loopbaanadvies inwinnen. Door deel te nemen aan De Week van de Loopbaan wil Wierenga & De Graaf aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt. Wierenga & De Graaf heeft voor ‘De Week van de Loopbaan’ een interessant programma opgesteld:

Speeddaten met een loopbaanadviseur

Wil je jouw cv of een motivatiebrief laten checken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet je niet waar te beginnen? Vind je het moeilijk een goede balans te vinden tussen werk en privé? Wil jij je ontwikkelen in je huidige functie? Of heb je net je studie afgerond en vraag je je af welke organisatie en functie bij je past? Tijdens deze speeddate van maximaal 30 minuten krijg je in gesprek met één van onze ervaren loopbaanadviseurs alle antwoorden op jouw vragen.

Voor wie? Voor iedereen die verder wil, maar (nog) niet weet waar te beginnen

Wanneer? Maandagmiddag 13 september 2021, vanaf 13.00 uur. Dinsdagmiddag 14 september 2021, vanaf 13.00 uur. Woensdagochtend 15 september 2021, vanaf 09.30 uur. Donderdagmiddag 16 september 2021, vanaf 13.00 uur. Vrijdagochtend 17 september 2021, vanaf 09.30 uur.

Waar? Sophialaan 1 te Leeuwarden (op twee minuten lopen van trein- en busstation)

Duur 0,5 uur

Kosten Gratis

Aanmelding Uiterlijk 8 september a.s. op loopbaanontwikkeling@wierenga-degraaf.nl

Workshop Jouw Talenten

De wereld verandert, organisaties veranderen mee en blijven veranderen. Veranderend werkt vraagt van ons allemaal dat we blijven leren en ons focussen op groei en ontwikkeling. Daarom is het zo belangrijk te weten wat jouw talenten zijn en hoe je deze optimaal kunt inzetten. Wil je hier mee over weten, dan is deze interactieve en praktische workshop echt iets voor jou.

Deze workshop wordt gegeven door Trientsje Wijbenga. Zij heeft ruime ervaring als HR Business Partner en heeft meerdere organisaties succesvol begeleid bij de groei van medewerkers en leidinggevenden.

Voor wie? Voor iedereen die openstaat voor groei en ontwikkeling

Maximale groepsgrootte We werken in groepjes van 5 personen. Bij meer belangstelling worden extra workshops gepland

Wanneer Maandag 13 september 2021, aanvang 09.00 uur en om 11.00 uur

Waar? Sophialaan 1 te Leeuwarden (op twee minuten lopen van trein- en busstation)

Duur 1,5 uur

Kosten Gratis

Aanmelding Uiterlijk 8 september a.s. op loopbaanontwikkeling@wierenga-degraaf.nl

De beste versie van jezelf

De meeste mensen vinden het vervelend en soms zelfs eng om zich in een groep voor te stellen. Of om iemand iets over zichzelf te vertellen. Maar waar komt dat oncomfortabele gevoel vandaan? Heeft dat wellicht te maken met een gebrekkige of helemaal geen voorbereiding? Dáár kun je wat aan doen namelijk. In de workshop ‘De beste versie van jezelf’ laten we je ontdekken hoe je tot je krachtigste elevator-pitch, je meest overtuigende introductie en de beste versie van jezelf komt.

Deze workshop wordt gegeven door Gert Jan Cuperus. Hij is als associatie partner verbonden aan Wierenga & De Graaf. Tevens helpt hij met zijn bureau FRNDS werkgevers aan een aantrekkelijke werkgeversreputatie en helpt hij werknemers met persoonlijke krachtige verhalen.

Voor wie? Voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil ontdekken

Maximale groepsgrootte We werken in groepjes van 5 personen. Bij meer belangstelling worden extra workshops gepland

Wanneer Dinsdagochtend 14 september, aanvang 09.30 uur en Vrijdagochtend 17 september, aanvang 09.30 uur

Waar? Sophialaan 1 te Leeuwarden (op twee minuten lopen van trein- en busstation)

Duur Plusminus 3 uur

Kosten Gratis

Aanmelding Uiterlijk 8 september a.s. op loopbaanontwikkeling@wierenga-degraaf.nl

Ben je werkgever?

Tijdens de Week van de Loopbaan wisselen wij ook graag van gedachten met werkgevers over de loopbaan- ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers. Iedereen kan van 13 tot en met 17 september kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur van Wierenga & De Graaf.

Direct een gesprek inplannen?

Wie geïnteresseerd is in één van de Week van de Loopbaan-activiteiten van Wierenga & De Graaf kan informatie inwinnen of zich aanmelden? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens of neem via contact met ons op.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf: 06 129 82 112

Aanmelden
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures