Werving Sectie Vacatures Friesland

Wij zijn Wierenga & De Graaf het bureau voor Werving & Selectie, Executive Search en Interim Management in het hogere segment en voor specialistische functies in Friesland.

Centraal in de aanpak van ons staat persoonlijke aandacht. ‘Want die ene perfecte match maken voor een kandidaat en organisatie is en blijft mensenwerk’. Zowel Jan Wierenga als Leo de Graaf hebben jarenlange ervaring, opgedaan in leidinggevende en commerciële functies bij onder andere grote landelijke uitzendorganisaties. Net zoals Wierenga en De Graaf een perfecte match vormen, zo willen zij die ook tot stand brengen voor getalenteerde en ambitieuze werkzoekenden en organisaties in Friesland.

Waarom Wierenga & De Graaf

 • Wij matchen talent, geen cv’s
 • Specialist in HBO & WO en specifieke functies
 • Groot netwerk in Friesland
 • Ook buiten kantooruren afspraak mogelijk
 • Persoonlijk contact
 • Discreet
Vacatures

Op zoek naar een baan in Friesland? Dan helpen wij jou vooruit!

Zit jij best lekker in je huidige baan, maar wil je meer? Haal jij nu nog voldoende energie uit je werk, maar wil je op termijn toch wat anders? Of heb jij liever nog gisteren dan vandaag een nieuwe job in Friesland? Wat ook de precieze reden is dat je onze website bezoekt, blijkbaar ben je in voor iets nieuws en ben je je aan het oriënteren. Deel je ambities dan met ons. Kijken we daarna welke perfecte match jou vooruit helpt!

Bij een volgende of een nieuwe stap in je carrière ga je liever niet over één nacht ijs. De baan waar je morgen ‘ja’ tegen zegt moet je ook de komende jaren voldoende uitdaging bieden. De organisatie of onderneming in Friesland waar je straks voor tekent, moet ook op langere termijn uitmunten in goed en betrokken werkgeverschap. Maar wat vind jij uitdagend? Welke eisen stel jij aan je toekomstige werkgever in Friesland?

Kennismaken?

Jan Wierenga en Leo de Graaf zijn allebei zeer ervaren in de wereld van het werven en selecteren. We kennen de markt in Friesland, de regels, we hebben een omvangrijk netwerk in Friesland en we hebben de kennis en de competenties om goede gesprekken te voeren. Bovendien hebben we de passie voor het vak. En heel belangrijk, we weten ook dat het maken van perfecte matches mensenwerk is en blijft. Kandidaten en organisaties die dat willen ervaren, moeten vooral eens kennis met ons komen maken in het mooiste pand van Leeuwarden (Friesland) aan de Sophialaan 1.’

Hoe ziet ons werving en selectie proces eruit in de praktijk?

 • Inventarisatie: verdiepingsgesprekken, profielbepaling en tijdsplanning
 • Werving: multichannel-aanpak, social recruitment, netwerk- en internetsearch
 • Selectie: voorselectie, twee gespreksronden en assessment
 • Aanstelling: referentieonderzoek en arbeidsvoorwaarden
 • Evaluatie en voortgang: procesevaluatie en begeleiding tot 6 maanden na indiensttreding

 

 

Direct een gesprek inplannen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden (Friesland), vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens of neem via contact met ons op.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf: 06 129 82 112

Ik wil een afspraak maken
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures