Juridisch- en loopbaanadvies bij ontslag medewerker(s)

Je wilt je werknemers maximale zekerheid en nieuw perspectief bieden bij dreigend of aanstaand ontslag? Wierenga & De Graaf ondersteunt je daarbij met reorganisatietrajecten op maat!

Soms moet je als werkgever een stap terug doen om het voortbestaan van je onderneming veilig te stellen. Zeker in deze corona-tijd horen en lezen we daar dagelijks de voorbeelden van. Helaas betekent dat soms ook dat je afscheid moet nemen van werknemers. Uiteraard gun je hen het allerbeste. Dan adviseert en ondersteunt Wierenga & De Graaf je bij het opstellen van trajecten die jouw werknemers maximale zekerheid en nieuw toekomstperspectief bieden. Zelfs helpen we hen bij het vinden van een nieuwe baan. Uiteraard houden we daarbij rekening met alle rechten en plichten, zowel die van je werknemers als die van jou.

Maatwerk en persoonlijke begeleiding

Natuurlijk is geen enkele situatie gelijk. Daarom zijn onze trajecten altijd maatwerktrajecten, geheel afgestemd op jouw situatie en die van je werknemers. En omdat we ons terdege realiseren dat een ontslag en/of reorganisatieronde ook voor jou als werkgever heel veel impact heeft, begeleiden we ook jou gedurende het traject. Onderdelen van een maatwerktraject kunnen zijn:

  • Juridische toets vaststellingsovereenkomsten
  • Loopbaanadvisering
  • Talentanalyses
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Sollicitatietrainingen
  • Jobhunting
  • Persoonlijke begeleiding

Gedeeld belang

Uiteindelijk willen we samen en in goed overleg tot de meest ideale oplossing komen voor alle betrokkenen. Zodat je werknemers verder kunnen met hun carrière. En zodat jij verder kunt bouwen aan je onderneming.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen bij het afscheid nemen van werknemers? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op 058 303 13 46 of op onderstaande contactgegevens.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf: 06 129 82 112

Ik wil een afspraak maken
Pagina delen:
Vacature plaatsen? Contact