Interview Ondernemend Leeuwarden

Ondernemend Leeuwarden heeft ons geïnterviewd n.a.v. het coronavirus.

Begin 2020 richtten Jan Wierenga en Leo de Graaf hun bedrijf Wierenga & De Graaf het bureau voor Werving & Selectie | Recruitment | Interim op. Terwijl het tweetal vol overgave het bedrijf aan het opbouwen was, deed het coronavirus haar intrede. En nu? “Nu staat alles op de kop.”

“Er is weinig tot geen beweging op de arbeidsmarkt. Vacatures worden ingetrokken of stopgezet. De crisis raakt onze economie hard”, vertellen de mannen. “Gezondheid staat voorop en we hebben alle begrip voor de maatregelen, maar ze roepen ook vragen op. Want wat zijn de consequenties voor ons bedrijf en de organisaties om ons heen op korte én lange termijn?”

“Wij hebben een persoonlijke aanpak, dat is onze kracht. Fysieke afspraken zijn nu verruild voor videobellen, om zo toch voor organisaties als klankbord te kunnen dienen. Samen inventariseren we waar behoefte aan is, nu werving op een lager pitje staat.”

“We hebben elkaar als ondernemers nodig in deze tijd. De verwachting is dat we nog lang volgens deze richtlijnen moeten samenleven en dat heeft veel impact op ons dagelijks leven en de zakelijke markt. Wij willen positief blijven en ons steentje bijdragen, zodat we als ondernemers met elkaar nieuwe kansen gaan zien en samen deze periode overwinnen.”

 

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures