Hoe Uw Bedrijf de Beste Werkgever van Friesland Word

Jan Wierenga en Leo de Graaf van Wierenga & De Graaf werving en selectie in Leeuwarden

In Friesland staan we bekend om onze directheid en het waarderen van wat echt belangrijk is. Voor werkgevers hier betekent dit niet alleen het vinden van goede mensen, maar vooral het behouden ervan. De vraag is simpel: hoe zorg je ervoor dat je bedrijf als een goede plek om te werken wordt gezien?

Veel bedrijven denken dat een pingpongtafel of een jaarlijks uitje genoeg is om werknemers tevreden te stellen. Maar wat medewerkers echt zoeken, gaat dieper dan dat. Ze willen zich gewaardeerd en begrepen voelen, en dat hun werk ertoe doet. Dat misverstand kan leiden tot een kloof tussen wat je aanbiedt en wat je werknemers nodig hebben.

Bij Wierenga & De Graaf weten we dat het fundament van goed werkgeverschap ligt in oprechte aandacht en erkenning van je medewerkers. Onze nuchtere kijk op HR en kennis van de lokale markt helpt ons bij het ontwikkelen van strategieën die echt resoneren met wat werknemers in Friesland zoeken: een plek waar ze zich deel voelen van iets groters, gewaardeerd worden en waar hun bijdrage zin heeft.

Het is tijd om uw organisatie te transformeren tot een plek waar mensen niet alleen willen komen werken, maar ook willen blijven. Met de hulp van Wierenga & De Graaf kunt u die transformatie vormgeven, door te bouwen aan een cultuur van waardering en betrokkenheid.

Neem contact op met Leo de Graaf ☎ 06 12 98 21 12 of 📨 leo@wierenga-degraaf.nl en zet de eerste stap naar een toekomst waarin uw bedrijf erkend wordt als een topwerkgever in Friesland, bekend om zijn nuchtere, maar diepgaande benadering van werkgeverschap.

 

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures