Heb jij straks nog werk? Of moet jij je misschien om- of bijscholen?

Deze onzekere tijd biedt ook nieuwe kansen. Kansen om te gaan doen wat je goed kunt. Of om te gaan doen wat je leuk vindt. Denk jij liever in mogelijkheden? En wil jij écht werk maken van je loopbaan? Kies dan voor Loopbaan Advies Plus van Wierenga & De Graaf!

Gratis Loopbaan Advies Aanvragen

Waarom Wierenga & De Graaf

  • Wij matchen talent, geen cv’s
  • Persoonlijke coaching van ervaren Loopbaanspecialisten
  • Groot netwerk van bedrijven in Noord-Nederland
  • Ook buiten kantooruren afspraak mogelijk

Loopbaan Advies Plus

Het Loopbaan Advies Plus van Wierenga & De Graaf bestaat uit een persoonlijk loopbaan ontwikkeladvies. En die is voor de snelle beslissers gratis. De kosten hiervoor worden namelijk betaald door NL Leert Door. Dit is een initiatief van de overheid die het enorm belangrijk vindt dat iedereen de kans krijgt een leven lang te leren. Het persoonlijk loopbaan ontwikkeladvies ter waarde van € 700,- bestaat uit een: een arbeidmarktscan, aangevuld met diverse testen op basis van maatwerk; 4 uren persoonlijke coaching door een erkende Loopbaanadviseur; een persoonlijk ontwikkelplan voor de korte en middellange termijn.

Gratis Loopbaan Advies Aanvragen

De Plus

Waar dan die Plus voor staat in Loopbaan Advies Plus? Die staat voor een intakegesprek met één van de ervaren recruiters van Wierenga & De Graaf. Maar weten wat je kunt en wat je wilt, dat is één. Dat vertalen in een sollicitatie- of motivatiebrief of dat te vertellen in een sollicitatiegesprek, dat is andere koek. Daarom leren we je in een workshop van een dagdeel ook je eigen persoonlijke verhaal en je ambities op te stellen. Dat verhaal nemen we samen met je CV op in ons bestand. Zo kunnen we je op een heel professionele wijze introduceren bij mogelijk interessante werkgevers.

Loopbaan Advies Plus is er voor iedereen die zijn of haar loopbaan een nieuwe of andere wending wil geven. Voor mensen in loondienst, voor zzp-ers, voor werkzoekenden en voor wie zich oriënteert op werk.

Heb je interesse, neem dan contact op via 058 303 13 46 of met Leo de Graaf, 06 – 839 830 84 / leo@wierenga-degraaf.nl of met Jan Wierenga, 06 – 223 367 30 / jan@wierenga-degraaf.nl

 

Contact

Je kunt je per direct aanmelden. Daarna hoef je niets meer te regelen. Wierenga & De Graaf neemt contact met je op voor de eerste afspraak. Maar wacht vooral niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt.

 

Wierenga & De Graaf is gevestigd aan de Sophialaan 1 in Leeuwarden, op 300 meter van het NS-station. Ook beschikken wij over ruime eigen parkeerruimte.

 

Meer over Wierenga & De Graaf lees je op www.wierenga-degraaf.nl

 

 

Direct een gesprek inplannen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op 058 303 13 46 of op onderstaande contactgegevens.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf: 06 129 82 112

Ik wil een afspraak maken
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures