Werken in Friesland

Leven en Werken in Friesland

Volg je hart en kom thuis in Friesland, waar nuchterheid en trots hand in hand gaan. Met natuur op de UNESCO werelderfgoedlijst, schone lucht, historische steden, en een bloeiende economie, is het geen wonder dat Friezen de gelukkigste inwoners van Europa zijn.

Overstap naar Friesland

Werken en wonen in Friesland biedt lagere kosten voor levensonderhoud en huisvesting dan de Randstad. Geniet van goede scholen, moderne ziekenhuizen, en de prachtige natuur van weilanden, stranden, meren, en Waddenzee.

Friesland biedt meer

Het diverse landschap en de rijke cultuur van Friesland, vooral sinds het culturele hoofdstad van Europa was in 2018, maken het een geweldige plek om te wonen en werken. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Wierenga & De Graaf werving & selectie en loopbaanadvies in Friesland.

Centraal in de aanpak van ons staat persoonlijke aandacht. ‘Want die ene perfecte match maken voor een kandidaat en organisatie is en blijft mensenwerk’. Zowel Jan Wierenga als Leo de Graaf uit Leeuwarden hebben jarenlange ervaring, opgedaan in leidinggevende en commerciële functies bij onder andere grote landelijke recruitmentbureau’s in Friesland. Net zoals Wierenga en De Graaf een perfecte match vormen, zo willen zij die ook tot stand brengen voor getalenteerde en ambitieuze werkzoekenden en organisaties.

Wat we doen voor opdrachtgevers

 • Employer & job branding
 • Werving en selectie voor vast, interim & detachering
 • Onboarding
 • Outplacement
 • Sollicitatietrainingen
 • Subsidietrajecten
 • (Pre) Assessments
Vacatures

Jij wilt werken in Friesland? Dan helpen wij jou !

Zit jij best lekker in je huidige baan, maar wil je meer? Haal jij nu nog voldoende energie uit je werk, maar wil je op termijn toch wat anders? Of heb jij liever nog gisteren dan vandaag een nieuwe job? Wat ook de precieze reden is dat je onze website bezoekt, blijkbaar ben je in voor iets nieuws en ben je je aan het oriënteren. Deel je ambities dan met ons. Kijken we daarna welke perfecte match jou vooruit helpt!

Bij een volgende of een nieuwe stap in je carrière ga je liever niet over één nacht ijs. De baan in Friesland waar je morgen ‘ja’ tegen zegt moet je ook de komende jaren voldoende uitdaging bieden. De organisatie of onderneming in het Noorden waar je straks voor tekent, moet ook op langere termijn uitmunten in goed en betrokken werkgeverschap. Maar wat vind jij uitdagend? Welke eisen stel jij aan je toekomstige werkgever in Friesland?

Kennismaken?

Jan Wierenga en Leo de Graaf zijn allebei zeer ervaren in de wereld van het werven en selecteren. We kennen de markt in Friesland, de regels, we hebben een omvangrijk netwerk in het Noorden en we hebben de kennis en de competenties om goede gesprekken te voeren. Ook spreken Jan en Leo beide de Friese taal. Bovendien hebben we de passie voor het vak. En heel belangrijk, we weten ook dat het maken van perfecte matches mensenwerk is en blijft. Kandidaten en organisaties die dat willen ervaren, moeten vooral eens kennis met ons komen maken in het mooiste pand van Leeuwarden aan de Sophialaan 1.’

Wat we doen voor kandidaten

 • Werving en selectie
 • Vast, interim & detachering
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Loopbaanadvisering
 • Sollicitatietraining
 • (Pre) Assessments

Hoe we samen optrekken met Kandidaten

 • We willen jou persoonlijk spreken. Altijd! En meestal vaker dan één keer!
 • Jouw wensen zijn voor ons leidend. Maar we zijn wel zo eerlijk die ter discussie te stellen als wij andere of onvermoede talenten en kwaliteiten bij jou ontdekken
 • Zit je (nog) niet op het gewenste niveau, dan bieden we je persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en leiderschapsprogamma’s aan
 • Ben je (nog) zoekende, dan helpen we je de goede stappen te zetten met loopbaanadviestrajecten

 

 

Direct een gesprek inplannen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens of neem via contact met ons op.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf: 06 129 82 112

Ik wil een afspraak maken
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures