Gratis Loopbaancoaching met Ontwikkeladvies

Voor wie meer en verder wil dan alleen een loopbaan ontwikkeladvies

We staan aan de vooravond van grootse en ingrijpende veranderingen op de arbeidsmarkt met een sterk stijgende werkeloosheid, verdwijnende banen door automatisering en robotisering, een groeiende vraag naar nieuwe competenties, noem maar op. Dat kan veel onzekerheden met zich meebrengen voor jou als werkende of werkzoekende. Want heb jíj straks nog werk? Of moet jij je misschien om- of bijscholen? Tegelijk bieden deze onzekere tijden ook nieuwe kansen. Kansen om te gaan doen wat je goed kunt. Of om te gaan doen wat je leuk vindt. Denk jij liever in mogelijkheden? En wil jij écht werk maken van je loopbaan? Kies dan voor Loopbaan Advies Plus van Wierenga & De Graaf!

Waarom Wierenga & De Graaf

  • Gratis Loopbaanadvies
  • Loopbaanspecialist
  • Groot netwerk in Noord-Nederland
  • Ook buiten kantooruren afspraak mogelijk
  • Persoonlijke coaching
  • Kennis van de arbeidsmarkt

Loopbaan Advies

Als bureau voor werving en selectie volgen we ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet. Net zo houden we regelmatig sessies met opdrachtgevers om zo op de hoogte te blijven van wat zij van medewerkers verwachten. Mede op basis van die kennis en inzichten geven we onze kandidaten loopbaanadvies. We weten dus als geen ander wat er speelt op de arbeidsmarkt en welke kant het opgaat. Tegelijk heeft het corona-virus in een tijdsbestek van slechts enkele maanden wel alles en iedereen op diezelfde arbeidsmarkt op scherp gezet. Met alle onzekerheden die dat met zich meebrengt, heeft de overheid besloten dat alle werkenden -waaronder ook zzp-ers – én werkzoekenden de mogelijkheid moeten krijgen voor een persoonlijk loopbaanadvies om zich zo voor te bereiden op nieuwe tijden, kansen en mogelijkheden. Maar waarom zou je genoegen nemen met enkel een advies als je weet dat Wierenga & De Graaf verder gaat dan dat met loopbaanbegeleiding? Wie dus écht werk wil maken van zijn of haar carrière kiest voor Loopbaan Advies Plus van Wierenga & De Graaf!

Persoonlijk ontwikkelplan

Loopbaan Advies Plus bestaat om te beginnen uit een persoonlijk loopbaan ontwikkeladvies. En die is voor de snelle beslissers gratis. De kosten hiervoor worden namelijk betaald door NL Leert Door. Dit is een initiatief van de overheid die het enorm belangrijk vindt dat iedereen de kans krijgt een leven lang te leren. Het gratis persoonlijk loopbaan ontwikkeladvies ter waarde van € 700,- bestaat uit een:

  • een arbeidmarktscan, aangevuld met diverse testen op basis van maatwerk;
  • 4 uren persoonlijke coaching door een erkende Loopbaanadviseur;
  • een persoonlijk ontwikkelplan voor de korte en middellange termijn.

 

De Plus

Waar dan die Plus voor staat in Loopbaan Advies Plus? Die staat voor een intakegesprek met één van de ervaren recruiters van Wierenga & De Graaf. Maar weten wat je kunt en wat je wilt, dat is één. Dat vertalen in een sollicitatie- of motivatiebrief of dat te vertellen in een sollicitatiegesprek, dat is andere koek. Daarom leren we je in een workshop van een dagdeel ook je eigen persoonlijke verhaal en je ambities op te stellen. Dat verhaal nemen we samen met je CV op in ons bestand. Zo kunnen we je op een heel professionele wijze introduceren bij mogelijk interessante werkgevers.

Loopbaan Advies Plus is er voor iedereen die zijn of haar loopbaan een nieuwe of andere wending wil geven. Voor mensen in loondienst, voor zzp-ers, voor werkzoekenden en voor wie zich oriënteert op werk. Heb je interesse, neem dan contact op via 058-303 13 46 of met Leo de Graaf, 06 – 839 830 84 / leo@wierenga-degraaf.nl of met Jan Wierenga, 06 – 223 367 30 / jan@wierenga-degraaf.nl

 

Contact

Je kunt je per direct aanmelden. Daarna hoef je niets meer te regelen. Wierenga & De Graaf neemt contact met je op voor de eerste afspraak. Maar wacht vooral niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt.

 

Wierenga & De Graaf is gevestigd aan de Sophialaan 1 in Leeuwarden, op 300 meter van het NS-station. Ook beschikken wij over ruime eigen parkeerruimte.

 

Meer over Wierenga & De Graaf lees je op www.wierenga-degraaf.nl

 

 

Direct een gesprek inplannen?

Spreekt onze aanpak jou aan? Bel, app of mail ons dan voor een eerste persoonlijk gesprek in ons mooie kantoorpand in Leeuwarden, vlakbij het NS station. Je kunt ons bereiken op 058 - 303 13 46 of op onderstaande contactgegevens.

Jan Wierenga: 06 223 36 730Leo de Graaf: 06 129 82 112

Ik wil een afspraak maken
Pagina delen:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures